Gyakori krdsek
Ha krdse van hvjon minket brmikor: +36 70 36 36 090 vagy +36 1 390 02 03
Mennyibe kerl egy zrszakrt szakember ignybevtele ajtnyitsra?

Zárcsere, ajtózár csere Budapest

Zártípustól függen, munkadíjjal és kiszállással együtt

  • Komolyabb hengerzárbetétes ajtózár esetén: már 14.000 ft-tól
  • Hevederzárbetét esetén: már 16.000 ft-tól
  • Biztonsági ajtó esetén: már 20.000 ft-tól

bár ennél vannak olcsóbb és akár jelentsen drágább megoldások is.

 

Érdekldjön nálunk bármikor non-stop az év 365 napján!

Zárcsere, Ajtónyitás, Betörés utáni helyreállítás, Biztonsági ajtó, hevederzár, biztonsági rács: 
+36 70 36 36 090 vagy +36 1 390 02 03

Ajtózár és zárcsere Budapest környékén! Bvebb információért kattintson ide most!

www.ajtozar.hu

Hny v garancia jr a termkre?

Cégünk az általunk biztosított és beszerelt termékekre egy év teljes kör garanciát vállal. Az elmúlt 20 évben még nem volt garanciális vitánk egyetlen ügyfelünkkel sem.

 

                                               Garancia a termékekre és a szolgáltatásra

Mikor rdemes zrat cserlni?

· Költözéskor mindenképpen szükséges a zárcsere, hiszen nem tudhatjuk kinél voltak kulcsok korábban, akár a korábbi tulajdonosok tudta nélkül. Zárcsere nélkül könnyen áldozatul eshetnek az másolt kulcsokkal visszaél volt tulajdonosoknak.

· Ha akad a kulcs a zárban ajtónyitás közben akkor mindenképp zárcsere javasolt, mert zárcsere nélkül elromolhat a zár és hamar kívül maradhatunk a saját ingatlanunkból.

· Kulcs elvesztése esetén is zárcsere szükséges, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy nem találhatják meg a lakást, akkor is mindenképpen ragaszkodjon a zárcseréhez, mert zárcsere nélkül ha mégis megtalálják vele az ingatlant könny szerrel jutnak be lakásába.

· Táskalopás esetén SOS zárcsere szükséges, mivel a táskában a kulcsok mellett az irataink is megtalálhatóak, így címmel és kulccsal a kezében zárcsere nélkül hamar üres lakásra érhetünk haza.

· Amennyiben gyanakszunk, hogy illetéktelen járt a lakásban, mindenképp zárcsere szükséges.. (Általában szórakozóhelyeken ideiglenesen eltulajdonított és lemásolt kulcsok estén szokott elfordulni.) Zárcsere nélkül sajnos a szórakozás szomorú véget érhet.

· Albérl távozása után célszer a zárcsere. Mieltt új albérlnek kiadnánk a lakást zárcsere szükséges. Sok kellemetlenségtl kímélhetjük meg magunkat, hiszen zárcsere nélkül a régi bérlk visszajárhatnak az ingatlanba.

Milyen zrat szereltessnk be?

Zárcsere: A zárcserere az adott hely és védend értékek figyelembevétele mellett értékarányosságra kell törekedni.

· Lakásnál általában, mivel mi magunk is bent lehetünk, tehát a védend érték a legnagyobb, ezért magasabb biztonsági fokú zárat érdemes beszereltetni a zárcsere alkalmával. Minél több féle betörési módszer ellen védet zár beépítésére kell törekedni a zárcsere alkalmával(finom nyitás, kopogtatásos technika, zártöréses technika).

· Irodáknál történ zárcsere kényes döntés, ugyancsak a legmagasabb biztonsági fokú zár a megkívánt azzal a kiegészítéssel, hogy itt érdemes lehet fkulcsos rendszerben gondolkodni, hisz nem biztos, hogy mindenkinek minden helyiségbe bejárása lehet.

· Raktáraknál általában a zárcsere olyan, mint az irodákban, de az értékarányosságot szem eltt tartva.

· Zárcsere a tároló helyiségeknél értékarányosság, pl.: ha csak befttek vannak a tárolóban, akkor egy alap zárbetét elegend lehet a zárcsere alkalmával, ha azonban akár egy nagyobb érték kerékpár van a tárolóban, akkor már érdemes komolyabb zárban gondolkodni. Esetleg hevederzárat felszereltetni.

· A zárcsere, ha közös tároló helyiségben kialakított rekeszekrl beszélünk, akkor érdemes a többi tároló tulajdonosával összefogva, egy a MABISZ követelményeinek eleget tev rácsot, vagy ajtót beépíttetni.

· Garázs esetén az érték elég magas, ennek megfelelen a zárat is érdemes eszerint megválasztania zárcsere alklamával.

· Zárcsere a kertkapu esetén, adottságai okán nem biztos, hogy méregdrága zárat érdemes beszerelni, hacsak nem egy zárrendszer részét képezi, ahol is minden ajtón egyazon kulccsal tudunk bejutni.

 

Mikor hvjon zrszerelt?

· Ha nem jut be a lakásba mindenképp zárszerel kell Önnek.

· Ha nem jut ki a lakásból, mindenképp zárszerel kell Önnek.

· Ha nem nyitható bármely ajtó, mindenképp zárszerel kell Önnek.

· Bennragadt a gyerek, SOS zárszerel kell Önnek, mert egy gyermek élete mindennél elbbre való.

· Rosszul van valaki lakáson belül, zárszerel kell Önnek, hiszen az emberi élet védelme nem tr halasztást.

· Akadozik a zár, zárszerel kell Önnek aki kicseréli, vagy megjavítja a zárat.

· Nem tudja kivenni a kulcsot, (soha ne hagyjuk magára), SOS zárszerel kell Önnek.

· Ha több zárat szeretne egyazon kulccsal mködtetni mindenképp zárszerel kell Önnek, hogy a fkulcsos rendszer kiépítse.

· Betörés után, az ajtó zárhatóvá tételéhez mindenképp zárszerel kell Önnek, hiszen a zárcsere, vagy a károk helyrehozatala elengedhetetlen.

· Ha szeretné lakásának, irodájának biztonságát növelni, mindenképp zárszerel kell Önnek aki biztonságtechnikai tanácsokkal tudja Önt ellátni, hogy értékeit biztonságban tudhassa..

· Ha nem tudja bezárni az ajtót, mindenképp zárszerel kell Önnek, hiszen nyitva nem hagyható egyetlen ingatlan sem..

· Ha nem tudja az összes zárat használni, (betörésvédelmi szempontból fontos a zárcsere)mindenképp zárszerel kell Önnek.

· Ha az ajtó nem nyitható nem érdemes feszegetéssel vagy más házi praktikával próbálkozni, mindenképp zárszerel kell Önnek,  hiszen nagyobb kárt is okozhatunk az ajtóban.

· Ha nem tudjuk zárni az ajtót, annak viszont a használatból ered meghibásodáson kívül, akár rongálás is lehet az oka, amit az hozzá nem ért nem biztos, hogy észre vesz. Tehát mindenképp zárszerel kell Önnek, ha például a hevederzárunk megy tönkre reggelre, ne menjünk el dolgozni, azzal a felkiáltással, hogy van másik zár is az ajtón. A betörk egyik elkészít fogása, hogy a legjobban véd zárat reggelre hatástalanítja, így tulajdonképpen a lakás védtelen marad a feszítés ellen.

 

Gondolkodjon elre a betörk helyett is, hívjon minket bizalommal akár zárcsere, ajtónyitás, betörés utáni helyreállítás, vagy csak egy jó tanács kell Önnek.

 

 

Melyik kerletekben dolgozunk?

Zárszerelink elssorban Budapest és Pest megye területén dolgoznak, de egyes esetekben távolabb is kiszállunk egyedi árajánlat adása és annak elfogadása után.

Kik a betrsek elsdleges clpontjai?

A betörések legnagyobb része véletlenszer, sok tényez befolyásolja.

·       Gyenge szerkezet ajtó.

·       Kilógó zárbetétek.

·       Rossz minség zár.

·       Kevés zár.

·       Adott szinten kevesen vannak vagy egyáltalán nincsenek otthon.

·       Több könnyen támadható behatolási pont.

·       Könny menekülési lehetség.

 

Biztonságtechnikával foglalkozóként azt szoktuk mondani a betör olyan, mint a víz, arra megy, amerre könnyen utat talál. Ez alól kivételt jelentenek a tipp alapján dolgozó profi betörk, de ez a betörések elhanyagolható része.

Mennyi id alatt rkeznek ki a kollgink?

A zárszerel általában egy-két órán belül a helyszínen van, de híváskor mindig meg tudjuk mondani, hogy akkor éppen mikorra tudunk zárszerelt ígérni. Ez lehet néhány perc és ugyanakkor ritkán, de elfordulhat, hogy csak több óra elteltével tudunk a helyszínre érni, hiszen többféle szolgáltatásunk többféle idvallumot takar. Amíg egy zárcsere 10 per, addig egy ajtónyitás biztonsági fokozattól függen akár 20 percet is igénybe vehet. Ha viszont zárjavítás kell az ügyfélnek akkor szintén közel fél órával lehet számolni. Viszont ha biztonsági ajtót, biztonsági rácsot telepítünk akkor 1-1,5 órát is igénybe vehet.