Ajt-Zrment Kft
Non-Stop zrcsere, ajtnyits, zrnyits Budapest

Ajtózár és zárcsere Budapest területén

 

Zárszerel szakembereink több mint 20 esztendeje foglalkoznak biztonságtechnikával. Felkészültségük, szakmai tapasztalatuk és tudásuk naprakészen tartása mellett valamennyien leinformálható, megbízható zárszerel technikusok, miként cégünk is ellenrizhet rendrségi referenciákkal rendelkezik. Cégünk 100%-ban MAGYAR tulajdonú.

Cégünket 20 évvel ezeltt hoztuk létre, mely egységében nem más, mint az ország legjobbjai közé tartozó biztonságtechnikai szakemberek összefogása.

Saját tapasztalataink voltak a legnagyobb inspiratív hatással, amikor úgy döntöttünk fiatalon, hogy megtanuljuk a szakma valamennyi fortélyát, hiszen hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy akkoriban nem zártuk ki magunkat egyszer sem otthonról. Kizártuk...

Ellenben elképeszten izgalmasank tnt a folyamat, ahogyan a szakember pillanatok alatt kinyitotta az ajtót.

Van, aki az autók, vagy számítógépek szerelmese lesz egy életre. Minket a zárak mködésének a tudománya nygöz le!

 

Célunk, hogy bármilyen zárszerkezeteket érint probléma felmerültekor ügyfeleink segítségére tudjunk sietni, s a problémát a lehet legrövidebb id alatt, precízen roncsolás nélkül tudjuk megoldani.

 

Mindebben segítségünkre van komoly szakmai tapasztalatunk és ebben a témakörben sem éppen elhanyagolható rutin mellett korszer eszközparkunk is.

 

Mind a mszaki, mind az elektronikus ajtónyitás profilunkhoz tartozik, így hívhat bennünket, ha véletlenül kizárta magát, elhagyta a kulcsot, esetleg beletörte azt a zárba, vagy elfelejtette volna elektronikus biztonsági rendszerének kódját.

 

Ajtózár vagy zárcsere bvebb információk itt! Kattintson ide a részletekért!